meriți să fii surprins
Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Spanac Spanac
265 ml ml Lapte de migdale Lapte de migdale
120 g g Faina Faina
3 g g Praf de copt Praf de copt
3 g g Drojdie uscata Drojdie uscata
2 g g Usturoi granulat Usturoi granulat
Sare Sare
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
200 g g Caju Caju
0,5 bucati bucata Zeama de lamaie Zeama de lamaie
2 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
50 ml ml Lapte de migdale Lapte de migdale
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
55 g g Rosii pasate Rosii pasate
2 g g Busuioc Busuioc
2 g g Oregano Oregano
Chilli fulgi Chilli fulgi
Piper Piper

Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(63)

Mod de preparare

Pasul 1

Blenduieste spanacul cu 230 ml lapte de migdale.

Intr-un bol adauga faina, praful de copt, drojdia, usturoiul granulat si un strop de sare. Amesteca bine si apoi adauga 35 ml lapte de migdale si spanacul blenduit. Omogenizeza bine totul si lasa aluatul sa se odihneasca timp de 10 minute.

Pregateste o tigaie pe care o ungi cu foarte putin ulei. Cand s-a incins, adauga cu ajutorul unui polonic din aluatul de clatite pregatit mai devreme. Prajeste clatitele ca orice alte clatite, pana termini aluatul.

Pasul 2

Lasa caju-ul la inmuiat peste noapte.

Taie rosiile cubulete si ceapa marunt.

Pune intr-un chopper caju-ul inmuiat peste noapte, zeama de la ½ de lamaie, rosiile si laptele de migdale. Mixeaza pana obtii o crema. Adauga putina sare si ceapa tocata marunt si mixeaza din nou.

Pasul 3

Pune intr-un bol rosiile pasate, busuiocul, oregano, sarea, fulgii de chilli, piper si amesteca bine totul.

Pune clatitele pe o farfurie si umple-le cu crema de caju cu rosii. Impatureste-le sub forma de triunghi si serveste-le cu salsa de rosii.

Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii
30 min

Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii

Ingrediente

Spanac
100 g
Lapte de migdale
265 ml
Faina
120 g
Praf de copt
3 g
Drojdie uscata
3 g
Usturoi granulat
2 g
Sare
Ulei pentru prajit
Caju
200 g
Zeama de lamaie
0.5 bucata
Rosii cherry
2 bucata
Lapte de migdale
50 ml
Ceapa rosie
1 bucata
Rosii pasate
55 g
Busuioc
2 g
Oregano
2 g
Chilli fulgi
Piper
Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii
15 min

Pasul 1

Aluat de clatite cu spanac

Blenduieste spanacul cu 230 ml lapte de migdale.

Intr-un bol adauga faina, praful de copt, drojdia, usturoiul granulat si un strop de sare. Amesteca bine si apoi adauga 35 ml lapte de migdale si spanacul blenduit. Omogenizeza bine totul si lasa aluatul sa se odihneasca timp de 10 minute.

Pregateste o tigaie pe care o ungi cu foarte putin ulei. Cand s-a incins, adauga cu ajutorul unui polonic din aluatul de clatite pregatit mai devreme. Prajeste clatitele ca orice alte clatite, pana termini aluatul.

Spanac: 100 g
Lapte de migdale: 265 ml
Faina: 120 g
Praf de copt: 3 g
Drojdie uscata: 3 g
Usturoi granulat: 2 g
Sare
Ulei pentru prajit
Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii
10 min

Pasul 2

Crema de caju cu rosii si ceapa

Lasa caju-ul la inmuiat peste noapte.

Taie rosiile cubulete si ceapa marunt.

Pune intr-un chopper caju-ul inmuiat peste noapte, zeama de la ½ de lamaie, rosiile si laptele de migdale. Mixeaza pana obtii o crema. Adauga putina sare si ceapa tocata marunt si mixeaza din nou.

Caju: 200 g
Zeama de lamaie: 0.5 bucata
Rosii cherry: 2 bucata
Lapte de migdale: 50 ml
Sare
Ceapa rosie: 1 bucata
Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii
5 min

Pasul 3

Salsa de rosii

Pune intr-un bol rosiile pasate, busuiocul, oregano, sarea, fulgii de chilli, piper si amesteca bine totul.

Pune clatitele pe o farfurie si umple-le cu crema de caju cu rosii. Impatureste-le sub forma de triunghi si serveste-le cu salsa de rosii.

Rosii pasate: 55 g
Busuioc: 2 g
Oregano: 2 g
Sare
Chilli fulgi
Piper
Clatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3