
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listClatite vegane cu spanac umplute cu crema de caju cu rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Blenduieste spanacul cu 230 ml lapte de migdale.
Intr-un bol adauga faina, praful de copt, drojdia, usturoiul granulat si un strop de sare. Amesteca bine si apoi adauga 35 ml lapte de migdale si spanacul blenduit. Omogenizeza bine totul si lasa aluatul sa se odihneasca timp de 10 minute.
Pregateste o tigaie pe care o ungi cu foarte putin ulei. Cand s-a incins, adauga cu ajutorul unui polonic din aluatul de clatite pregatit mai devreme. Prajeste clatitele ca orice alte clatite, pana termini aluatul.
Pasul 2
Lasa caju-ul la inmuiat peste noapte.
Taie rosiile cubulete si ceapa marunt.
Pune intr-un chopper caju-ul inmuiat peste noapte, zeama de la ½ de lamaie, rosiile si laptele de migdale. Mixeaza pana obtii o crema. Adauga putina sare si ceapa tocata marunt si mixeaza din nou.
Pasul 3
Pune intr-un bol rosiile pasate, busuiocul, oregano, sarea, fulgii de chilli, piper si amesteca bine totul.
Pune clatitele pe o farfurie si umple-le cu crema de caju cu rosii. Impatureste-le sub forma de triunghi si serveste-le cu salsa de rosii.