meriți să fii surprins
Salata de oua umplute cu avocado

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Un fel de oua umplute intr-o varianta mult mai simpla. Practic, in loc sa umplem albusurile cu o crema de avocado, parmezan si crema de branzc cu sunca, vom avea o salata numai buna de intins pe paine prajita dimineata. Insa la fel de bine, aceasta salata poate fi un pranz satios si gustos si ghiciti ce? Salata merge excelent chiar si la picnic sau la pachet la birou.

Ingrediente

10 bucati bucata Oua Ou
4 bucati bucata Avocado Avocado
(copt)
100 g g Maioneza Maioneza
100 g g Crema de branza Crema de branza
50 g g Branza Grana Padano Branza Grana Padano
100 g g Sunca Padurea Neagra Sunca Padurea Neagra
2 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
(mica)
Sare Sare
Piper Piper

Salata de oua umplute

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(26)

Mod de preparare

Fierbem ouale tari, minim 10 minute dupa ce dau in clocot. Le racim in apa rece, le curatam de coaja, apoi le taiem cubulete. Curatam avocado de coaja si samburi si le taiem si pe acestea marunt.

Ceapa o tocam fin, iar sunca o taiem fasii subtiri. Pentru extra crunch, putem praji cubuletele de sunca inainte de a le adauga in salata.

Intr-un bol incapator punem oaule si avocado, apoi adaugam restul ingredientelor si condimentam cu sare si piper dupa gust. Optional putem adauga si putina zeama de lamaie. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

Nu ne ramane decat sa punem putina paine la prajit si sa ne bucuram de minunata salata de oua umplute. Nu-i asa ca se pregateste usor? Doar am promis! Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.