Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
10 bucati bucata | Oua Ou | ||
4 bucati bucata | Avocado
Avocado (copt) | ||
100 g g | Maioneza Maioneza | ||
100 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
50 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | ||
100 g g | Sunca Padurea Neagra Sunca Padurea Neagra | ||
2 lingurite lingurita | Mustar Mustar | ||
1 bucati bucata | Ceapa alba
Ceapa alba (mica) | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de oua umplute
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Fierbem ouale tari, minim 10 minute dupa ce dau in clocot. Le racim in apa rece, le curatam de coaja, apoi le taiem cubulete. Curatam avocado de coaja si samburi si le taiem si pe acestea marunt.
Ceapa o tocam fin, iar sunca o taiem fasii subtiri. Pentru extra crunch, putem praji cubuletele de sunca inainte de a le adauga in salata.
Intr-un bol incapator punem oaule si avocado, apoi adaugam restul ingredientelor si condimentam cu sare si piper dupa gust. Optional putem adauga si putina zeama de lamaie. Amestecam pana obtinem o compozitie omogena.
Nu ne ramane decat sa punem putina paine la prajit si sa ne bucuram de minunata salata de oua umplute. Nu-i asa ca se pregateste usor? Doar am promis! Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.