
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
6 bucati bucata | Oua Ou | |
30 g g | Mazare
Mazare (congelata) | |
1 bucati bucata | Vinete Vanata | |
2 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | |
4 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
15 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
30 g g | Naut Naut | |
2 bucati bucata | Ceapa Ceapa | |
3 g g | Boia de ardei Boia de ardei | |
5 g g | Sare Sare | |
5 g g | Piper Piper | |
10 g g | Mix condimente Mix condimente | |
Busuioc Busuioc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listShakshuka BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Punem vanata la copt direct pe flacara aragazului. Taiem grosier ardeiul, ceapa si usturoiul.
Calim in putin ulei de masline ceapa si usturoiul, peste care adaugam condimentele. Dupa ce s-au calit, adaugam ardeiul taiat si il lasam sa se inmoaie. Apoi, adaugam si rosiile cherry taiate in patru. Optional, adaugam si cateva frunze de busuioc taiate.
Cat se contopesc aromele din tigaie, curatam vanata coapta si o adaugam si pe ea.
Amestecam totul si adaugam nautul si ingredientul secret. Adaugam capacul si le lasam sa fiarba.
Dupa cateva minute, adaugam ouale intregi si punem capacul. Dupa doua minute, oprim focul si lasam ouale sa se gateasca in caldura reziduala. Astfel, vom avea oua fierte perfect.
Este un preparat care se mananca direct din tigaia in care a fost gatit, dar trebuie sa il lasam putin sa se raceasca.
Spor la gatit si pofta buna!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu.