
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Dukkah
Dukkah (dupa gust) | ||
350 g g | Branza tofu Branza tofu | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
2 kg kg | Dovlecei Dovlecel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDovlecei copti cu tofu coapta si Dukkah
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie cateii de usturoi in jumatati (ii poti lasa in coaja).
Taie dovleceii in jumatati si amesteca-i cu ulei de masline, apoi asezoneaza. Asaza-i intr-o tava mare, pe hartie de copt si presara cimbrul si usturoiul. Coace-i timp de 20 de minute la 220°C sau pana cand se inmoaie si incep sa se umeneasca. Apoi scoate-i si pune-i pe un servet sa se scurga de ulei si asezoneaza. Asaza-i intr-o tava mica, presara dukkah (mix egiptean de seminte si nuci) si uleiul de masline si acopera-i cu foaie de copt. Coace-i timp de 10-15 minute, pana cand devin aurii si prind crusta.
Inainte de servire, asaza bucati de tofu cald pe fiecare portie. La masa, presara inca putin dukkah si ulei de masline.