
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ceapa alba Ceapa alba | |
300 g g | Grau
Grau (decorticat ) | |
100 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (alb) | |
900 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
50 g g | Unt Unt | |
100 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listMancare de grau spelta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o oala incapatoare incingem uleiul de masline Primadonna. Calim ceapa tocata marunt pana devine sticloasa. Adaugam alacul si il calim impreuna cu ceapa 2 minute la foc mic. Stingem cu vinul alb, lasam vinul sa se reduca, 2-3 minute la foc mic apoi adaugam supa de pui treptat, pana cand grau este fiert dar ramane usor crocant, cca 18-20 minute. Tragem oala de pe foc, punem untul si parmesanul si amestecam pana sunt topite complet si mancarea de grau spelta devine cremoasa.
Desigur, aceasta este o masa in sine, dar poate fi si o garnitura perfecta alaturi de un steak de viata, tot bio, tot de la Lidl. Pur si simplu am incingeti putin ulei in tigaie, am condimentat carnea de vita cu sare si piper si am prajit carnea cca 1 minut pe fiecare parte in tigaia foarte incinsa.
Mancarea de grau spelta se serveste calda, imediat ce o luam de pe foc. Pofta buna!