
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
125 g g | Rucola Rucola | |
500 g g | Sfecla rosie Sfecla rosie | |
250 g g | Branza Mozzarella
Branza Mozzarella (mini) | |
100 g g | Nuci pecan Nuci pecan | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 linguri lingura | Boabe de mustar Boabe de mustar | |
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu rucola, sfecla si mozzarella
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frunzele de rucola se spala si se pun la uscat pe un prosop de bucatarie. Alternativ se pot folosi frunze de valeriana sau baby spanac. Ceapa se toaca marunt, iar sfecla se scoate din borcan, se scurge si se taie cuburi. Bilele de mozzarella se scurg de zer, iar nucile se toaca marunt cu un cutit bine ascutit.
Pentru dressing se amesteca mustarul cu otetul, se adauga uleiul, sarea si piperul si se mixeaza.
Toate ingredientele se pun intr-un bol, se adauga dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!