meriți să fii surprins
Salata cu rucola, sfecla si mozzarella

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Rucola Rucola
500 g g Sfecla rosie Sfecla rosie
250 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella
(mini)
100 g g Nuci pecan Nuci pecan
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
2 linguri lingura Boabe de mustar Boabe de mustar
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 linguri lingura Otet balsamic Otet balsamic
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Salata cu rucola, sfecla si mozzarella

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(13)

Mod de preparare

Frunzele de rucola se spala si se pun la uscat pe un prosop de bucatarie. Alternativ se pot folosi frunze de valeriana sau baby spanac. Ceapa se toaca marunt, iar sfecla se scoate din borcan, se scurge si se taie cuburi. Bilele de mozzarella se scurg de zer, iar nucile se toaca marunt cu un cutit bine ascutit.

Pentru dressing se amesteca mustarul cu otetul, se adauga uleiul, sarea si piperul si se mixeaza.

Toate ingredientele se pun intr-un bol, se adauga dressingul si se amesteca bine. Pofta buna!