
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 pungi punga | Salata Salata | |
150 g g | Rosii uscate Rosii uscate | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
1 linguri lingura | Mustar Mustar | |
1 linguri lingura | Miere Miere | |
1 linguri lingura | Otet de mere Otet de mere | |
100 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
20 g g | Miez de nuca Miez de nuca | |
20 g g | Merisoare Merisoare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu rosii uscate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
In fiecare weekend asteptam momentul acesta - Salata cu rosii uscate, branza de capra si un dressing delicios pe baza de ulei de nuci. Eu am modificat un pic reteta dupa gustul meu personal, ca asa sunt bucatarii, nu se lasa pana nu aduc un mic “ceva” la fiecare reteta. A iesit o salata de mare exceptie, multumesc Florin!
Pentru dressing amestecam foarte bine cu telul uleiul de masline, mustarul, siropul de agave, otetul pana se emulsioneaza, respectiv avem un sos omogen, cremos. Scurgem rosiile uscate din uleiul de masline si le tocam foarte fin.
Intr-un bol punem salata, direct din punga, fara a o spala sau marunti. Rupem deasupra branza de capra. Nu ne ramane decat sa amestecam foarte bine salata si o putem aseza pe platou.
Punem deasupra inca putina branza, nucile tocata grosier din cutit, merisoarele si stropim totul cu putin ulei de masline. Nimic mai simplu! Pofta buna! Cu drag, Teo.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.