Salata cu rosii uscate

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Salata cu rosii uscate
DificultateScazuta
Timp de gatire10 min

Mod de preparare

    In fiecare weekend asteptam momentul acesta - Salata cu rosii uscate, branza de capra si un dressing delicios pe baza de ulei de nuci. Eu am modificat un pic reteta dupa gustul meu personal, ca asa sunt bucatarii, nu se lasa pana nu aduc un mic “ceva” la fiecare reteta. A iesit o salata de mare exceptie, multumesc Florin!

    Pentru dressing amestecam foarte bine cu telul uleiul de masline, mustarul, siropul de agave, otetul pana se emulsioneaza, respectiv avem un sos omogen, cremos. Scurgem rosiile uscate din uleiul de masline si le tocam foarte fin.

    Intr-un bol punem salata, direct din punga, fara a o spala sau marunti. Rupem deasupra branza de capra. Nu ne ramane decat sa amestecam foarte bine salata si o putem aseza pe platou.

    Punem deasupra inca putina branza, nucile tocata grosier din cutit, merisoarele si stropim totul cu putin ulei de masline. Nimic mai simplu! Pofta buna! Cu drag, Teo.

    Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.