meriți să fii surprins
Salata cu rosii uscate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 pungi punga Salata Salata
150 g g Rosii uscate Rosii uscate
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
1 linguri lingura Mustar Mustar
1 linguri lingura Miere Miere
1 linguri lingura Otet de mere Otet de mere
100 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
20 g g Miez de nuca Miez de nuca
20 g g Merisoare Merisoare

Salata cu rosii uscate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(1)

Mod de preparare

In fiecare weekend asteptam momentul acesta - Salata cu rosii uscate, branza de capra si un dressing delicios pe baza de ulei de nuci. Eu am modificat un pic reteta dupa gustul meu personal, ca asa sunt bucatarii, nu se lasa pana nu aduc un mic “ceva” la fiecare reteta. A iesit o salata de mare exceptie, multumesc Florin!

Pentru dressing amestecam foarte bine cu telul uleiul de masline, mustarul, siropul de agave, otetul pana se emulsioneaza, respectiv avem un sos omogen, cremos. Scurgem rosiile uscate din uleiul de masline si le tocam foarte fin.

Intr-un bol punem salata, direct din punga, fara a o spala sau marunti. Rupem deasupra branza de capra. Nu ne ramane decat sa amestecam foarte bine salata si o putem aseza pe platou.

Punem deasupra inca putina branza, nucile tocata grosier din cutit, merisoarele si stropim totul cu putin ulei de masline. Nimic mai simplu! Pofta buna! Cu drag, Teo.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.