
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Ciuperci
Ciuperci (brune) | |
0,5 bucati bucata | Varza China Varza China | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
100 g g | Branza frantuzeasca de capra Branza frantuzeasca de capra | |
3 felii felie | Franzela alba Franzela alba | |
3 linguri lingura | Iaurt Iaurt | |
7 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
0,5 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata cu ciuperci si varza chinezeasca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciupercile se curata, se separa coditele de palarii, se spala si se lasa la uscat cateva minute pe un prosop de hartie. Intre timp se tapeteaza o tava cu hartie de copt, iar in aceasta se asaza ciupercile putin sarate si unse cu foarte putin ulei. Se dau la cuptor circa 20-25 de minute, iar cand sunt gata se pun la cuptor feliile de paine care trebuie mai intai taiate cubulete, sarate si stropite cu ulei de masline. Dupa circa 5 minute crutoanele sunt gata.
Varza chinezeasca se spala si se taie fasii, ceapa se curata si se taie rondele, branza se taie in fasii mici si inguste, iar ciupercile, care s-au racit intre timp, se taie in bucati.
Toate ingredientele se pun intr-un bol si toarna peste ele un dressing din iaurt, zeama de lamaie si ulei de masline si se amesteca bine. Pofta buna!