
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust ) | |||
500 ml ml | Bautura din soia Bautura din soia | ||
2 linguri lingura | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
2 linguri lingura | Margarina Margarina | ||
4 bucati bucata | Bostan Bostan | ||
8 bucati bucata | Conopida Conopida | ||
8 bucati bucata | Broccoli Broccoli | ||
8 bucati bucata | Praz Praz | ||
4 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listLegume in sos alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taie dovleceii si bostanii in jumatati. Curata temeinic bucatile de praz si fierbe-le in apa clocotita, timp de 15 minute. Separat, pune la fiert, in apa clocotita, celelalte legume, pentru 15 - 20 minute.
Intre timp, prepara sosul, topind margarina si adaugand faina. Amesteca timp de un minut, folosind o lingura din lemn, apoi ia cratita de pe foc si adauga putin lapte de soia, amestecand in permanenta, pana cand sosul devine omogen. Las-o sa dea in clocot si sa fiarba inca un minut. La final, asezoneaza dupa gust.
Scurge bine toate legumele si transfera-le intr-un vas de servit, incalzit. Toarna sosul alb si serveste-le impreuna. Sfat: evidentiaza aroma sosului, adaugand putin mustar Mikado.