meriți să fii surprins
Ciuperci Pleurotus prajite

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Ciuperci Ciuperci
(pleurotus)
Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
(cat cuprinde)
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Ciuperci Pleurotus prajite

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(65)

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt, iar frunzele verzi se lasa deoparte si usturoiul se toaca.

Ciupercile se spala si apoi se tamponeaza cu un prosop de hartie pentru a elimina apa ramasa pe ele. In functie de cat de mari sunt ciupercile, acestea se pot taia in fasii de dimensiunea dorita, iar cele mai mici se pot lasa intregi. Ceapa si usturoiul se pun la calit si apoi se adauga ciupercile care se amesteca din cand in cand astfel incat sa fie facute uniform.

Cand sunt gata se servesc cu marar tocat din belsug. Pofta buna!