
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
0,5 bucati bucata | Salata iceberg Salata iceberg | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
150 g g | Masline negre
Masline negre (cu samburi) | |
1 legaturi legatura | Oregano
Oregano (proaspat) | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
200 g g | Rosii Rosie | |
2 bucati bucata | Castraveti Castravete |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de rosii si castraveti cu branza telemea
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Rupem cu mana salata iceberg, o punem ca baza pe o farfurie, o condimentam cu sare si piper, adaugam ulei de masline si oregano.
2. Apoi adaugam telemeaua felii, castravetii, ceapa si rosiile taiate, de asemenea, felii, condimentam din nou cu sare si piper, punem din nou ulei de masline si oregano si la sfarsit decoram cu masline negre.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.