meriți să fii surprins
Varza de Bruxelles cu lamaie si parmezan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Varza Bruxelles Varza Bruxelles
150 g g Parmezan ras Parmezan ras
3 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
1 praf praf Piper negru Piper negru

Varza de Bruxelles cu lamaie si parmezan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(5)

Mod de preparare

Varza de Bruxelles se spala, se curata de frunzele exterioare, se taie in jumatati si se transfera intr-un caston. Peste legume se adauga usturoiul dat prin presa, sucul de la o lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Se amesteca bine toate ingredientele.

Jumatatile de varza de Bruxelles vin date la cuptor, pe o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 25-30 de minute, la 200 grade Celsius. La jumatatea timpului de gatire, se scoate tava din cuptor si se intorc legumele pe cealalta parte pentru o coacere uniforma.

Se servesc drept garnitura presarate cu parmezan ras si felii de lamaie. Pofta buna!