Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
500 g g | Varza Bruxelles Varza Bruxelles | |
150 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
3 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
3 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
1 praf praf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarza de Bruxelles cu lamaie si parmezan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Varza de Bruxelles se spala, se curata de frunzele exterioare, se taie in jumatati si se transfera intr-un caston. Peste legume se adauga usturoiul dat prin presa, sucul de la o lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Se amesteca bine toate ingredientele.
Jumatatile de varza de Bruxelles vin date la cuptor, pe o tava tapetata cu hartie de copt, pentru 25-30 de minute, la 200 grade Celsius. La jumatatea timpului de gatire, se scoate tava din cuptor si se intorc legumele pe cealalta parte pentru o coacere uniforma.
Se servesc drept garnitura presarate cu parmezan ras si felii de lamaie. Pofta buna!