
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
60 g g | Miez de nuca Miez de nuca | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
2 lingurite lingurita | Otet balsamic Otet balsamic | ||
3 bucati bucata | Andive Andive | ||
60 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | ||
1 bucati bucata | Pere Para | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de andive cu branza si nuci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se prepara dressing-ul amestecand ulei de masline, otet, sare si piper si se lasa deoaparte. Intre timp, se taie cotorul andivelor cu un cutit si se desfac frunzele, una cate una.
Se spala si se usuca prin tamponare cu un prosop curat. Se asaza circular intr-un bol sau pe un platou.
Para se taie cubulete si se amesteca cu branza sfaramata si cu nucile (daca sunt prea mari se sfarama si acestea) si cu dressing-ul preparat anterior.
Se presara amestecul peste frunzele de andive. Pofta buna!