« Inapoi

Paine de secara cu seminte

Paine, Aluaturi si Blaturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

75 Min.
(2)
Durată
Dificultate
2 Aprecieri
Paine de secara cu seminte
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 75 Min.

Cerne faina si amestec-o cu, praful de copt si 5g de sare. Combina intre ele jumatate din semintele de chimion si chimen Mikado, iar melasa cu malaiul amestecat cu apa. Intre timp, dilueaza uleiul de masline cu 375 ml de apa. Facem o adancitura in centrul ingredientelor uscate si amesteca lichidul pana se omogenizeaza compozitia.

Transferam amestecul intr-o tava pentru franzele, bine unsa. Apoi, ungem o lingura cu ulei de masline, folosim dosul lingurii pentru a uniformiza aluatul. Presaram cu restul de seminte si coace in cuptorul preincalzit la 170°C, timp de o ora sau pana cand aluatul nu se mai lipeste de scobitoare.

Lasa painea cu seminte sa se raceasca in tava, apoi serveste-o in diverse combinatii, oricand simti nevoie de o gustare sanatoasa.