Chec aperitiv cu iaurt

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Chec aperitiv cu iaurt
DificultateScazuta
Timp de gatire60 min

Mod de preparare

    Incingem cuptorul la 180 grade C si ungem cu unt si hartie de copt o tava pentru chec . Batem ouale ca pentru omleta, impreuna cu un praf de sare si un praf de piper. Adaugam borcanelul de iaurt, amestecam. Folosim acelasi borcanel pentru a adauga si laptele, uleiul, faina cernuta impreuna cu praful de copt.

    Amestecam pana avem o compozitie omogea, in care adaugam cubuletele de sunca, Emmental, ceapa verde, maslinele. Amestecam bine si turnam in forma.

    Dam tava la cuptor 40-45 minute sau pana checul este frumos rumenit, are o crusta aurie si trece testul scobitorii.

    Atentie! Este normal sa ramana pe scobitoare mici urme de cascaval, care e normal sa fie topit, insa important este sa nu fie urma de coca/aluat, da? Astfel suntem siguri ca avem un chec bine copt. Pofta buna!

    Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.