
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
150 g g | Iaurt Iaurt | |
150 ml ml | Ulei Ulei | |
150 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
200 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
60 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
3 bucati bucata | Oua Ou | |
150 g g | Sunca Praga Sunca Praga | |
150 g g | Branza Emmentaler Branza Emmentaler | |
150 g g | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi ) | |
3 fire fir | Ceapa verde Ceapa verde | |
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare | |
1 praf praf | Piper negru Piper negru |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listChec aperitiv cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180 grade C si ungem cu unt si hartie de copt o tava pentru chec . Batem ouale ca pentru omleta, impreuna cu un praf de sare si un praf de piper. Adaugam borcanelul de iaurt, amestecam. Folosim acelasi borcanel pentru a adauga si laptele, uleiul, faina cernuta impreuna cu praful de copt.
Amestecam pana avem o compozitie omogea, in care adaugam cubuletele de sunca, Emmental, ceapa verde, maslinele. Amestecam bine si turnam in forma.
Dam tava la cuptor 40-45 minute sau pana checul este frumos rumenit, are o crusta aurie si trece testul scobitorii.
Atentie! Este normal sa ramana pe scobitoare mici urme de cascaval, care e normal sa fie topit, insa important este sa nu fie urma de coca/aluat, da? Astfel suntem siguri ca avem un chec bine copt. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.