meriți să fii surprins
Chec aperitiv cu iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

150 g g Iaurt Iaurt
150 ml ml Ulei Ulei
150 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
200 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
60 g g Parmezan ras Parmezan ras
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
3 bucati bucata Oua Ou
150 g g Sunca Praga Sunca Praga
150 g g Branza Emmentaler Branza Emmentaler
150 g g Masline verzi Masline verzi
(fara samburi )
3 fire fir Ceapa verde Ceapa verde
1 praf praf Sare de mare Sare de mare
1 praf praf Piper negru Piper negru

Chec aperitiv cu iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(22)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180 grade C si ungem cu unt si hartie de copt o tava pentru chec . Batem ouale ca pentru omleta, impreuna cu un praf de sare si un praf de piper. Adaugam borcanelul de iaurt, amestecam. Folosim acelasi borcanel pentru a adauga si laptele, uleiul, faina cernuta impreuna cu praful de copt.

Amestecam pana avem o compozitie omogea, in care adaugam cubuletele de sunca, Emmental, ceapa verde, maslinele. Amestecam bine si turnam in forma.

Dam tava la cuptor 40-45 minute sau pana checul este frumos rumenit, are o crusta aurie si trece testul scobitorii.

Atentie! Este normal sa ramana pe scobitoare mici urme de cascaval, care e normal sa fie topit, insa important este sa nu fie urma de coca/aluat, da? Astfel suntem siguri ca avem un chec bine copt. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.