« Inapoi

Nachos crocant cu fasole si cheddar

Aperitive si Minuturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

240 Min.
(0)
Durată
Dificultate
0 Aprecieri
Nachos crocant cu fasole si cheddar
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 240 Min.

Intr-o cratita se incinge uleiul de floarea soarelui si se prajesc ceapa, ardeiul iute, usturoiul si chimenul. Se adauga carnea tocata si se amesteca pana cand se desface carnea. Se lasa la prajit pana cand se evapora tot lichidul lasat de carnea tocata, dupa care se adauga rosiile in conserva. Se lasa la fiert intre 3h si 3h si jumatate la foc mic.

Separat se fierbe fasolea alba. La final, cand carnea este gatita, se adauga si fasolea fiarta in chilli. Se pun apoi ketchup-ul (pentru luciul si dulceata sosului), sosul tabasco dupa gust, cuburile de unt si patrunjelul tocat marunt. Se lasa la racit.

Intr-un platou intins care se poate pune si la cuptor, se asaza in straturi chipsuri, carne tocata, Cheddar ras si ceapa verde tocata marunt. Pe ultimul strat de deasupra se rade Cheddar in exces. Se introduce la cuptorul incins la 180 de grade, sau foc mare, timp de 6 minute. Se serveste cu prietenii!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.