meriți să fii surprins
Bulete de branza cu nuci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

300 g g Branza de burduf Branza de burduf
200 g g Mix de branzeturi Mix de branzeturi
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust)
50 g g Caju Caju
50 g g Nuci pecan Nuci pecan

Bulete de branza cu nuci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(48)

Mod de preparare

Amestecam branza de burduf si cascavalul dat pe razatoare. Condimentam dupa gust cu sare, piper, boia dulce. Puteti folosi si ierburi aromatice uscate: oregano, busuioc, rozmarin sau ierburi proaspete, tocate foarte fin: patrunjel, marar, busuioc, salvie. Lasam amestecul 30 minute la rece.

Modelam bilute din compozitie. Pentru a ne asigura ca buletele de branza sunt uniforme, putem folosi o lingura pentru inghetata pentru a doza compozitia. O data pregatite, dam buletele de branza printr-un amestec de nuci pecan si caju, tocate grosier din cutit sau date prin blender.Pofta buna!

Buletele de branza cu nuci sunt un aperitiv minunat pentru mesele festile, dar la fel de bine pot face parte din meniul vostru zilnic. Se pregatesc foarte rapid, fara coacere si puteti folosi branzeturile voastre preferate! Noi va propunem o reteta pe baza de branza de burduf si un mix de cascaval razuit. Buletele sunt apoi date prin nuci pecan si caju. Un deliciu!

Puteti adauga in compozitie si crema de branza natur, cum este crema de banza Goldessa, parmesan Lovilio sau Grana Padano date pe razatoare, merisoare Alesto.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.