meriți să fii surprins
Pasca din ricotta fara aluat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

50 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
750 g g Branza Ricotta Branza Ricotta
150 g g Mix fructe uscate Mix fructe uscate
3 bucati bucata Oua Ou
200 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 bucati bucata Coaja de lamaie Coaja de lamaie
1 bucati bucata Esenta de rom Esenta de rom
1 praf praf Sare de mare Sare de mare

Pasca din ricotta fara aluat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(6)

Mod de preparare

Incingem cuptorul la 180° C si pregatim o tava de copt rotunda.

Pentru inceput punem mixul de fructe intr-un bol impreuna cu esenta de rom si turnam apa fierbinte sa le acopere.

In bolul mixerului sau intr-un bol incapator punem galbenusurile, coaja de lamaie si zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul. Adaugam ricotta si faina si amestecam. Scurgem mixul de fructe de apa si il adaugam in compozitie. Separat mixam albusurile pana obtinem o spuma ferma, apoi o incorporam cu miscari lente in compozitia de galbenusuri.

Turnam compozitia de Pasca fara aluat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru 40 de minute.

Cand pasca este gata de copt o lasam sa se raceasca complet, apoi o dam la frigider peste noapte. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.