
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
50 g g | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
750 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
150 g g | Mix fructe uscate Mix fructe uscate | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
200 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
1 bucati bucata | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | ||
1 bucati bucata | Esenta de rom Esenta de rom | ||
1 praf praf | Sare de mare Sare de mare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPasca din ricotta fara aluat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180° C si pregatim o tava de copt rotunda.
Pentru inceput punem mixul de fructe intr-un bol impreuna cu esenta de rom si turnam apa fierbinte sa le acopere.
In bolul mixerului sau intr-un bol incapator punem galbenusurile, coaja de lamaie si zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul. Adaugam ricotta si faina si amestecam. Scurgem mixul de fructe de apa si il adaugam in compozitie. Separat mixam albusurile pana obtinem o spuma ferma, apoi o incorporam cu miscari lente in compozitia de galbenusuri.
Turnam compozitia de Pasca fara aluat in tava pregatita si o dam la cuptor pentru 40 de minute.
Cand pasca este gata de copt o lasam sa se raceasca complet, apoi o dam la frigider peste noapte. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.