meriți să fii surprins
Salata de pui cu sos de smantana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Salata verde Salata verde
250 g g Piept de pui Piept de pui
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
2 bucati bucata Usturoi Usturoi
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Lamai Lamaie
300 g g Rosii Rosie
500 g g Castraveti Castravete
Crutoane Crutoane
(dupa gust)
200 g g Smantana 20% Smantana 20%
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Salata de pui cu sos de smantana

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(15)

Mod de preparare

Ceapa rosie se taie rondele, iar rosiile si castravetii cubulete. Lamaia se stoarce pentru a obtine zeama.

Pieptul de pui se rumeneste in tigaie, apoi se taie cubulete.

Ceapa se amesteca cu zeama de lamaie si cu patrunjelul pentru a scapa de mirosul puternic de ceapa. Se amesteca cu toate ingredientele.

Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, verdeturile maruntite si uleiul de masline si se face un dressing care se toarna deasupra.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.