
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | |
250 g g | Piept de pui Piept de pui | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
2 bucati bucata | Usturoi Usturoi | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
300 g g | Rosii Rosie | |
500 g g | Castraveti Castravete | |
Crutoane
Crutoane (dupa gust) | ||
200 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSalata de pui cu sos de smantana
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceapa rosie se taie rondele, iar rosiile si castravetii cubulete. Lamaia se stoarce pentru a obtine zeama.
Pieptul de pui se rumeneste in tigaie, apoi se taie cubulete.
Ceapa se amesteca cu zeama de lamaie si cu patrunjelul pentru a scapa de mirosul puternic de ceapa. Se amesteca cu toate ingredientele.
Smantana se amesteca cu usturoiul pisat, verdeturile maruntite si uleiul de masline si se face un dressing care se toarna deasupra.
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.