meriți să fii surprins
Sendvis gratinat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Chifle Chifla
80 g g Unt Unt
8 bucati bucata Sunca de porc Sunca de porc
4 bucati bucata Castraveti murati Castravete murat
Rucola Rucola
(dupa gust)
2 bucati bucata Rosii Rosie
1 lingurite lingurita Ulei de masline Ulei de masline
16 bucati bucata Cascaval Cascaval

Sendvis gratinat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(5)

Mod de preparare

1. Incalzim cuptorul la foc mare (180°C).

2. Rumenim chiflele putin la toaster.

3. Ungem chiflele rumenite cu unt, adaugam sunca, apoi castravetii murati feliati si deasupra cascavalul.

4. Le introducem in cuptorul incins si le lasam pana se topeste cascavalul.

5. Amestecam rosiile taiate cubulete cu rucola si uleiul de masline si le adaugam peste sandviciuri. Pofta buna!

Recomandare: Cuptorul trebuie sa fie bine incins, altfel cascavalul se va topi prea mult si va curge. Pentru a avea un gust cat mai placut, folositi unt cu grasime peste 80%.

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.