meriți să fii surprins
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

12 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
(champignon)
12 lingurite lingurita Cascaval Gouda Cascaval Gouda
6 felii felie Prosciutto crud Prosciutto crud
12 bucati bucata Ou de prepelita Ou de prepelita
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(10)

Mod de preparare

Mai intai curatam ciupercile, le indepartam coditele si coaja apoi le asezam in tava, pe hartie de copt. Le condimentam cu sare si piper dupa gust (atentie, proscitto este sarat, deci nu punem multa sare).

Punem in fiecare ciupercuta o lingurita de cascaval razuit si se apasa bine. Peste cascaval punem o jumatate de felie de prosciutto.Spargem in fiecare ciupercuta un ou de prepelita si dam totul la cuptorul incins la 220 de gradeCelsius 10-12 min sau pana oul de prepelita e facut.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.