
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ciuperci umplute cu oua de prepelita
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mai intai curatam ciupercile, le indepartam coditele si coaja apoi le asezam in tava, pe hartie de copt. Le condimentam cu sare si piper dupa gust (atentie, proscitto este sarat, deci nu punem multa sare).
Punem in fiecare ciupercuta o lingurita de cascaval razuit si se apasa bine. Peste cascaval punem o jumatate de felie de prosciutto.Spargem in fiecare ciupercuta un ou de prepelita si dam totul la cuptorul incins la 220 de gradeCelsius 10-12 min sau pana oul de prepelita e facut.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.