
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Paine
Paine (prajita) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | |||
100 g g | Bacon Bacon | ||
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
800 g g | Legume congelate Legume congelate |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMancare de mazare cu morcovi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Ceapa se taie marunt si se pune la prajit intr-o tigaie.
2. Se prajeste baconul separat in alta tigaie pana cand devine crocant.
3. Cand ceapa devine transparenta, se adauga mazarea si morcovii.
4. Se serveste intr-un castron alaturi de paine prajita si un strop de ulei de masline sau simpla, iar feliile de bacon prajite se pun deasupra, dupa preferinta. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.