meriți să fii surprins
Ciuperci champignon umplute cu jambon si oua de prepelita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
200 g g Jambon Jambon
20 bucati bucata Ou de prepelita Ou de prepelita
40 g g Unt Unt
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Chilli pudra Chilli pudra
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)

Ciuperci champignon umplute cu jambon si oua de prepelita

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

Ciupercile se curata de stratul exterior si li se rup piciorusele. Palariile ciupercilor se umplu apoi cu putin unt, sare si piper, o felie mica de jambon si cate un ou de prepelita, in ordinea aceasta.

Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius si se dau ciupercile umplute la cuptor, intr-un vas termorezistent sau pe o tava intinsa.

Aperitivele sunt gata dupa 20 de minute sau cand albusul oualor s-a intarit, iar galbenusul este inca usor lichid. Se scot de la cuptor, se orneaza cu fulgi de chili si patrunjel tocat marunt si sunt gata de servit. Pofta buna!