
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCiuperci champignon umplute cu jambon si oua de prepelita
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ciupercile se curata de stratul exterior si li se rup piciorusele. Palariile ciupercilor se umplu apoi cu putin unt, sare si piper, o felie mica de jambon si cate un ou de prepelita, in ordinea aceasta.
Se incinge cuptorul la 200 de grade Celsius si se dau ciupercile umplute la cuptor, intr-un vas termorezistent sau pe o tava intinsa.
Aperitivele sunt gata dupa 20 de minute sau cand albusul oualor s-a intarit, iar galbenusul este inca usor lichid. Se scot de la cuptor, se orneaza cu fulgi de chili si patrunjel tocat marunt si sunt gata de servit. Pofta buna!