Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
250 g g | Faina Faina | ||
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
80 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
4 bucati bucata | Oua Ou | ||
125 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
3 fire fir | Carnati
Carnati (oltenesti) | ||
100 g g | Porumb Porumb | ||
50 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella | ||
Ulei Ulei |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBriose cu porumb si carnaciori
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Mai intai incinge cuptorul la 180 grade C si aseaza hartiute in formele pentru briose.
Intr-un bol incapator amesteca: faina, praful de copt, sare si piper. Toarna deasupra uleiul de masline, ouale batute cu furculita si iaurtul grecesc.
Pasul 2
Omogenizeaza si adauga mozzarella, porumbul si carnaciorii taiati rondele. Omogenizeaza din nou.
Pasul 3
Distribuie compozitia in mod egal in hartiutele pregatite.
Da tava la cuptor 25-30 de minute sau pana briosele cu carnaciori si porumb sunt rumene si trec testul scobitorii.
Lasa-le sa se raceasca la temperatura camerei si bucura-te alaturi de toata familia de o masa rapida si gustoasa.
Sa va fie de cel mai bine!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.