meriți să fii surprins
Batoane cu ovaz si ciocolata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

220 g g Unt Unt
100 g g Zahar brun Zahar brun
1 lingurite lingurita Esenta de vanilie Esenta de vanilie
250 g g Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz
200 g g Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
120 g g Unt de arahide Unt de arahide
Ciocolata Ciocolata
(topita)

Batoane cu ovaz si ciocolata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(487)

Mod de preparare

Pasul 1

Tapeteaza tava de 20x20 cm cu hartie de copt.

Topeste untul si zahar brun la foc mic, pana untul este topit si zaharul dizolvat. Nu fierbe siropul exagerat, numai cat sa fie topite untul si zaharul. Pune si vanilia.

Pas 1 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Pasul 2

La final adauga fulgii de ovaz si amesteca foarte bine. Gateste la foc mic 4-5 minute.

Pune jumatate din amestec in tava pregatita si preseaza bine, pentru a forma un strat uniform.

Pas 2 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Pasul 3

Pentru umplutura, topeste untul de arahide si ciocolata la foc foarte mic, pana ai o crema omogena. Toarna peste stratul de ovaz din tava.

Deasupra urmeaza ultimul strat de ovaz, pe care il distribui uniform si il presezi foarte bine.

Pas 3 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Pasul 4

Da la rece minim 1-2 ore inainte de feliere. Poti decora cu ciocolata topita.

Pas 4 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Batoane cu ovaz si ciocolata
20 min

Batoane cu ovaz si ciocolata

Ingrediente

Unt
220 g
Zahar brun
100 g
Esenta de vanilie
1 lingurita
Fulgi de ovaz
250 g
Fulgi de ciocolata
200 g
Unt de arahide
120 g
Ciocolata (topita)
Pas 1 - Batoane cu ovaz si ciocolata
10 min

Pasul 1

Pas 1 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Tapeteaza tava de 20x20 cm cu hartie de copt.

Topeste untul si zahar brun la foc mic, pana untul este topit si zaharul dizolvat. Nu fierbe siropul exagerat, numai cat sa fie topite untul si zaharul. Pune si vanilia.

Unt: 220 g
Zahar brun: 100 g
Esenta de vanilie: 1 lingurita
Pas 2 - Batoane cu ovaz si ciocolata
5 min

Pasul 2

Pas 2 - Batoane cu ovaz si ciocolata

La final adauga fulgii de ovaz si amesteca foarte bine. Gateste la foc mic 4-5 minute.

Pune jumatate din amestec in tava pregatita si preseaza bine, pentru a forma un strat uniform.

Fulgi de ovaz: 250 g
Pas 3 - Batoane cu ovaz si ciocolata
4 min

Pasul 3

Pas 3 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Pentru umplutura, topeste untul de arahide si ciocolata la foc foarte mic, pana ai o crema omogena. Toarna peste stratul de ovaz din tava.

Deasupra urmeaza ultimul strat de ovaz, pe care il distribui uniform si il presezi foarte bine.

Fulgi de ciocolata: 200 g
Unt de arahide: 120 g
Pas 4 - Batoane cu ovaz si ciocolata
1 min

Pasul 4

Pas 4 - Batoane cu ovaz si ciocolata

Da la rece minim 1-2 ore inainte de feliere. Poti decora cu ciocolata topita.

Ciocolata (topita)
Batoane cu ovaz si ciocolata

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4