Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
220 g g | Unt Unt | ||
100 g g | Zahar brun Zahar brun | ||
1 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
250 g g | Fulgi de ovaz Fulgi de ovaz | ||
200 g g | Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata | ||
120 g g | Unt de arahide Unt de arahide | ||
Ciocolata
Ciocolata (topita) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listBatoane cu ovaz si ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Tapeteaza tava de 20x20 cm cu hartie de copt.
Topeste untul si zahar brun la foc mic, pana untul este topit si zaharul dizolvat. Nu fierbe siropul exagerat, numai cat sa fie topite untul si zaharul. Pune si vanilia.
Pasul 2
La final adauga fulgii de ovaz si amesteca foarte bine. Gateste la foc mic 4-5 minute.
Pune jumatate din amestec in tava pregatita si preseaza bine, pentru a forma un strat uniform.
Pasul 3
Pentru umplutura, topeste untul de arahide si ciocolata la foc foarte mic, pana ai o crema omogena. Toarna peste stratul de ovaz din tava.
Deasupra urmeaza ultimul strat de ovaz, pe care il distribui uniform si il presezi foarte bine.
Pasul 4
Da la rece minim 1-2 ore inainte de feliere. Poti decora cu ciocolata topita.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.