
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
2 bucati bucata | Oua
Ou (marimea L) | ||
80 g g | Zahar pudra Zahar pudra | ||
0,5 lingurite lingurita | Esenta de vanilie Esenta de vanilie | ||
160 g g | Iaurt grecesc Iaurt grecesc | ||
130 g g | Faina Faina | ||
0,5 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | ||
Ulei
Ulei (pentru forme) | |||
200 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
80 g g | Zahar vanilat Zahar vanilat | ||
Decoratii din zahar Decoratii din zahar |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCupcakes cu vanilie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 180°C, unge formele pentru briose cu spray non stick.
Intr-un bol incapator mixeaza ouale, zaharul pudra si vanilia, 3-4 minute sau pana ai o spuma. Adauga iaurtul, amesteca. La final pune faina si praful de copt, amesteca din nou, pana ai o compozitie omogena.

Pasul 2
Distribuie in formele pentru briose, astfel incat sa fie ¾ pline.
Coace 25-30 minute sau pana trec testul scobitorii. Lasa sa se raceasca putin, apoi scoate-le din forme si lasa-le sa se raceasca foarte bine.

Pasul 3
Crema pentru cupcakes cu vanilie se face foarte simplu - amesteca crema de branza natur cu zaharul pudra vanilat, cu mixerul la viteza medie, pana ai o crema fina, in care granulele de zahar nu se mai simt.
Pune crema intr-un pos si decoreaza briosele. Poti folosi si o punga rezistenta pentru bucatarie, pe care o tai la un colt. Decoreaza cu dulciuri tematice de Paste.
Sa va fie de cel mai bine si pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.