meriți să fii surprins
Biscuiti cu iaurt

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Biscuiti cu iaurt - sau una dintre cele mai simple si rapide retete de biscuiti de casa! Cu robotul de bucatarie, aluatul e gata in cateva minute, insa sunt la fel de usor de pregatit cu un mixer simplu sau chiar o lingura de lemn. Am pregatit reteta de biscuiti cu iaurt de foarte multe ori in preajma Craciunului, pentru ca sunt usor de personalizat, arata foarte simpatic, se pastreaza fragezi cateva zile bune si sunt perfecti pentru a fi daruiti in cookie box sau in pungute individuale, ca o mica atentie pregatita in casa.

Ingrediente

1 bucati bucata Oua Ou
(mare)
100 g g Iaurt grecesc Iaurt grecesc
Esenta de vanilie Esenta de vanilie
(dupa gust)
50 ml ml Ulei Ulei
100 g g Zahar Zahar
1 lingurite lingurita Miere Miere
250 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
80 g g Merisoare Merisoare
Zahar pudra Zahar pudra

Biscuiti cu iaurt

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

40 min
(73)

Mod de preparare

Pasul 1

Incinge cuptorul la 180°C si tapeteaza cu hartie de copt tava mare a cuptorului.

Amesteca cu mixerul, blenderul sau lingura de lemn oul, iaurtul, vanilia, uleiul, zaharul, mierea, pana ai o compozitie omogena.

Pas 1 - Biscuiti cu iaurt

Pasul 2

Adauga faina si praful de copt.

Pas 2 - Biscuiti cu iaurt

Pasul 3

Continua sa amesteci, apoi incorporeaza merisoarele.

Vei obtine un aluat mai moale, pe care il modelezi cu mainile usor ude. Formeaza astfel 20-25 de bilute de aluat, pe care le asezi pe hartia de copt, lasand 2-3 cm intre ele.

Coace 15-20 minute sau pana biscuitii cu iaurt sunt usor rumeniti.

Pas 3 - Biscuiti cu iaurt

Pasul 4

Lasa-i sa se racorasca putin in tava, apoi muta-i pe un gratar de bucatarie, pentru a se raci.

Pudreaza-i cu zahar pudra vanilat.

Pas 4 - Biscuiti cu iaurt

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

Pentru reteta de biscuiti cu iaurt poti folosi merisoare, stafide, chipsuri de ciocolata, nuci, migdale sau fistic, taiate grosier. Poti face biscuitii mai mari, de marimea unei mingi de tenis sau mai mici, cat o mingiuta de ping-pong.

Biscuiti cu iaurt
40 min

Biscuiti cu iaurt

Ingrediente

Ou (mare)
1 bucata
Iaurt grecesc
100 g
Esenta de vanilie (dupa gust)
Ulei
50 ml
Zahar
100 g
Miere
1 lingurita
Faina
250 g
Praf de copt
1 plic
Merisoare
80 g
Zahar pudra
Pas 1 - Biscuiti cu iaurt
5 min

Pasul 1

Pas 1 - Biscuiti cu iaurt

Incinge cuptorul la 180°C si tapeteaza cu hartie de copt tava mare a cuptorului.

Amesteca cu mixerul, blenderul sau lingura de lemn oul, iaurtul, vanilia, uleiul, zaharul, mierea, pana ai o compozitie omogena.

Ou (mare): 1 bucata
Iaurt grecesc: 100 g
Esenta de vanilie (dupa gust)
Ulei: 50 ml
Zahar: 100 g
Miere: 1 lingurita
Pas 2 - Biscuiti cu iaurt
5 min

Pasul 2

Pas 2 - Biscuiti cu iaurt

Adauga faina si praful de copt.

Faina: 250 g
Praf de copt: 1 plic
Pas 3 - Biscuiti cu iaurt
25 min

Pasul 3

Pas 3 - Biscuiti cu iaurt

Continua sa amesteci, apoi incorporeaza merisoarele.

Vei obtine un aluat mai moale, pe care il modelezi cu mainile usor ude. Formeaza astfel 20-25 de bilute de aluat, pe care le asezi pe hartia de copt, lasand 2-3 cm intre ele.

Coace 15-20 minute sau pana biscuitii cu iaurt sunt usor rumeniti.

Merisoare: 80 g
Pas 4 - Biscuiti cu iaurt
5 min

Pasul 4

Pas 4 - Biscuiti cu iaurt

Lasa-i sa se racorasca putin in tava, apoi muta-i pe un gratar de bucatarie, pentru a se raci.

Pudreaza-i cu zahar pudra vanilat.

Zahar pudra
Biscuiti cu iaurt

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3
4