Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBiscuiti cu iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Incinge cuptorul la 180°C si tapeteaza cu hartie de copt tava mare a cuptorului.
Amesteca cu mixerul, blenderul sau lingura de lemn oul, iaurtul, vanilia, uleiul, zaharul, mierea, pana ai o compozitie omogena.
Pasul 2
Adauga faina si praful de copt.
Pasul 3
Continua sa amesteci, apoi incorporeaza merisoarele.
Vei obtine un aluat mai moale, pe care il modelezi cu mainile usor ude. Formeaza astfel 20-25 de bilute de aluat, pe care le asezi pe hartia de copt, lasand 2-3 cm intre ele.
Coace 15-20 minute sau pana biscuitii cu iaurt sunt usor rumeniti.
Pasul 4
Lasa-i sa se racorasca putin in tava, apoi muta-i pe un gratar de bucatarie, pentru a se raci.
Pudreaza-i cu zahar pudra vanilat.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Pentru reteta de biscuiti cu iaurt poti folosi merisoare, stafide, chipsuri de ciocolata, nuci, migdale sau fistic, taiate grosier. Poti face biscuitii mai mari, de marimea unei mingi de tenis sau mai mici, cat o mingiuta de ping-pong.