
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listArici dulci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Taiati untul in cubulete si framantati-l cu celelalte ingrediente pentru aluat. Punetialuatul la rece vreme de minim 1 h. Din aluat faceti circa 30 de bile cu mainile datecu faina. Turtiti-le usor si formati-le un varf intr-un loc ca sa arate ca niste arici mici.Asezati-i pe tavi acoperite cu hartie de copt si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 °Ccirca 15 min., pana se rumenesc usor pe margine. Scoateti-i si lasati biscuitii sa seraceasca pe un gratar de prajituri.
Tocati ciocolata si topiti-o intr-o baie de apa fierbinte. Scufundati aricii cu rotunjimeapentru a fi acoperiti pana la aproximativ 2/3. Asezati-i pe o bucata de hartie de copt siacoperiti-i din belsug cu razatura de ciocolata.Bagati restul de ciocolata intr-o mica punga de congelare, inchideti-o si taiati-i uncolt. La partea ascutita a ariciului, turnati-le ochi si nas. Lasati la uscat.