
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
250 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
250 g g | Migdale Migdale | |
3 bucati bucata | Albusuri Albus | |
1 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
Migdale
Migdale (decor) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listErgolavi, fursecuri cu migdale
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pune migdalele si zaharul intr-un chopper si amesteca bine pana obtii o pudra. Intr-un bol separat amesteca albusurile cu zaharul vanilinat si bate-le usor cu un tel. Adauga amestecul de migdale si zahar pudra si amesteca usor cu o spatula.
Pregateste 2 tavi tapetate cu hartie de copt. Cu ajutorul unui posh, formeaza fursecurile. Orneaza cu migdale taiate longitudinal.
Baga la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 160 °C, timp de 17-20 minute sau pana cand devin aurii.
Le poti servi alaturi de o ceasca de cafea. Pofta buna!