meriți să fii surprins
Desert la pahar cu biscuiti si chec

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

crema de cafea

2 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
50 g g Zahar Zahar
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
100 ml ml Cafea Cafea
(espresso)
5 g g Gelatina alimentara Gelatina alimentara

crema de zmeura

2 bucati bucata Galbenusuri Galbenus
50 g g Zahar Zahar
250 g g Branza mascarpone Branza mascarpone
100 g g Zmeura Zmeura
5 g g Gelatina alimentara Gelatina alimentara

Desert la pahar cu biscuiti si chec

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(20)

Mod de preparare

Mod de pregatire crema de cafea: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si espresso si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.

Mod de pregatire crema de zmeura: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si zmeura si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.

Incepeti sa montati desertul. Pregatiti cescute de sticla, transparente.

Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de cafea, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de cafea. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de crema de cafea, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de cafea. Ornati cu ciocolata razuita.

In alte 2 cescute de sticla, pregatiti desertul cu crema de zmeura.

Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de zmeura, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de zmeura. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de crema de zmeura, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de zmeura. Ornati cu zmeura proaspata.