« Inapoi

Desert la pahar cu biscuiti si chec

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

20 Min.
(4)
Durată
Dificultate
4 Aprecieri
Desert la pahar cu biscuiti si chec
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 20 Min.

Mod de pregatire crema de cafea: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si espresso si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.

Mod de pregatire crema de zmeura: Intr-un bol, adaugati 2 galbenusuri, zaharul si mixati bine. Adaugati mascarpone si zmeura si amestecati cu ajutorul unei spatule. Dupa ce ati omogenizat bine totul, adaugati gelatina dizolvata in apa, amestecati bine si dati la frigider timp de 10 minute.

Incepeti sa montati desertul. Pregatiti cescute de sticla, transparente.

Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de cafea, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de cafea. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de  crema de cafea, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de cafea. Ornati cu ciocolata razuita.

In alte 2 cescute de sticla, pregatiti desertul cu crema de zmeura. 

Sfaramati biscutii cu martipan si migdale, adaugati crema de zmeura, apoi un alt rand de biscuiti sfaramati si apoi un alt rand de crema de zmeura. In cealalta cescuta sfaramati chec-ul cu martipan si migdale, adaugati un rand de  crema de zmeura, un alt rand de chec cu martipan si migdale sfaramat si terminati cu un rand de crema de zmeura. Ornati cu zmeura proaspata.