« Inapoi

Braduti dulci pe bat

Deserturi

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

75 Min.
(3)
Durată
Dificultate
3 Aprecieri
Braduti dulci pe bat
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 75 Min.

Amestecati untul, zaharul, zaharul vanilat si sarea pentru a forma o crema groasa. Spargeti ouale separat. Combinati faina, cacaua si praful de copt si amestecati scurt cu lapte. Ungeti un cadru de copt (circa 18 x 30 cm) si asezati-l pe o tava cu hartie de copt. Turnati aluatul si puneti la copt in cuptorul preincalzit la 175 °C circa 30 min. Scoateti din cuptor si lasati la racit. Apoi, scoateti prajitura din cadru si taiati in 2 benzi (de cate 9 x 30 cm). Taiati fiecare banda in circa 12 triunghiuri ascutite (inaltime 9 cm, latimea bazei 4-5 cm.

Tocati fulgii de ciocolata si topiti-i cu ulei de cocos sub o baie de apa fierbinte. Puneti deoparte circa 2 lg si introduceti intr-o punguta de congelare, inchideti-o si lasati-o deoparte. Vopsiti in verde restul de fulgi cu colorantul alimentar si faceti bradutii cu el. Taiati un coltisor al pungii de congelare si ornati pomii cu benzi fine de ciocolata, precum si cu decoratiunile de zahar. Lasati sa se usuce. Inainte de servire, infigeti bradutii in betisoare de lemn.