
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Avocado Avocado | |
400 ml ml | Frisca lichida Frisca lichida | |
400 ml ml | Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2% | |
60 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
1 bucati bucata | Limete Limeta | |
1 plicuri plic | Gelatina alimentara Gelatina alimentara | |
125 g g | Afine Afine | |
1 linguri lingura | Otet balsamic Otet balsamic | |
20 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
2 linguri lingura | Apa Apa |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPanna cotta cu avocado si fructe rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un blender puneti avocado, frisca, laptele, zaharul, zeama de la jumatate de lime si blenduiti. Amestecul obtinut il strecurati. Topiti gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.
Puneti un vas la bain marie si turnati amestecul de avocado. Adaugati si gelatina si incalziti la foc mic, amestecand pentru a se topi. Lasati pana incepe sa fiarba si apoi luati de pe foc si puneti compozitia in boluri de ramekin. Lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei si apoi bagati la frigider timp de 3 - 4 ore.
Pentru topping, puneti o tigaie pe foc, adaugati afinele, otetul balsamic, zaharul pudra si apa. Lasati pe foc pana se topeste zaharul.
Scoateti panna cotta din forme si puneti cu ajutorul unei lingurite sosul de afine.