meriți să fii surprins
Panna cotta cu avocado si fructe rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Avocado Avocado
400 ml ml Frisca lichida Frisca lichida
400 ml ml Lapte proaspat 3.2% Lapte proaspat 3.2%
60 g g Zahar pudra Zahar pudra
1 bucati bucata Limete Limeta
1 plicuri plic Gelatina alimentara Gelatina alimentara
125 g g Afine Afine
1 linguri lingura Otet balsamic Otet balsamic
20 g g Zahar pudra Zahar pudra
2 linguri lingura Apa Apa

Panna cotta cu avocado si fructe rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(6)

Mod de preparare

Intr-un blender puneti avocado, frisca, laptele, zaharul, zeama de la jumatate de lime si blenduiti. Amestecul obtinut il strecurati. Topiti gelatina conform instructiunilor de pe ambalaj.

Puneti un vas la bain marie si turnati amestecul de avocado. Adaugati si gelatina si incalziti la foc mic, amestecand pentru a se topi. Lasati pana incepe sa fiarba si apoi luati de pe foc si puneti compozitia in boluri de ramekin. Lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei si apoi bagati la frigider timp de 3 - 4 ore.

Pentru topping, puneti o tigaie pe foc, adaugati afinele, otetul balsamic, zaharul pudra si apa. Lasati pe foc pana se topeste zaharul.

Scoateti panna cotta din forme si puneti cu ajutorul unei lingurite sosul de afine.