meriți să fii surprins
Briose Rudolf

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

125 g g Unt Unt
150 g g Zahar Zahar
1 praf praf Sare Sare
1 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
2 bucati bucata Oua Ou
200 g g Faina Faina
1 plicuri plic Praf de copt Praf de copt
100 ml ml Lapte Lapte
75 g g Fulgi de ciocolata Fulgi de ciocolata
(amara)
12 bucati bucata Amarettini Amarettini
Bomboane Bomboane
(pentru decor)
24 bucati bucata Covrigei Covrigei

Briose Rudolf

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(10)

Mod de preparare

Bateti untul, zaharul, sarea si scortisoara pentru a obtine o crema. Adaugati oualeunul cate unul si amestecati bine. Combinati faina si praful de copt si amestecatiscurt cu lapte. Distribuiti pe 12 cupe de hartie pentru briose si puneti la copt incuptorul preincalzit la 175 °C circa 30 min. Scoateti-le din cuptor si lasati-le la racit peun gratar de prajituri.Maruntiti fulgii de ciocolata si topiti-i pe o baie de apa fierbinte. Ungeti suprafatabrioselor si puneti deasupra un Amarettini ca bot.

Cu niste fulgi maruntiti puneti nistebomboane rosii pentru nas, galbene sau albastre pentru ochi. Dupa preferinta, punetiniste puncte mici de fulgi pentru pupile. Lasati-le la uscat. Inainte de servire, taiatiusor briosele in partea de sus si introduceti cate 2 covrigei cu sare pentru coarne.

Dieta

Grasime12 g Carbohidrati37 g Proteina5 g kCal276 Kilojoule1155