
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
125 g g | Unt Unt | |
150 g g | Zahar Zahar | |
1 praf praf | Sare Sare | |
1 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
200 g g | Faina Faina | |
1 plicuri plic | Praf de copt Praf de copt | |
100 ml ml | Lapte Lapte | |
75 g g | Fulgi de ciocolata
Fulgi de ciocolata (amara) | |
12 bucati bucata | Amarettini Amarettini | |
Bomboane
Bomboane (pentru decor) | ||
24 bucati bucata | Covrigei Covrigei |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBriose Rudolf
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Bateti untul, zaharul, sarea si scortisoara pentru a obtine o crema. Adaugati oualeunul cate unul si amestecati bine. Combinati faina si praful de copt si amestecatiscurt cu lapte. Distribuiti pe 12 cupe de hartie pentru briose si puneti la copt incuptorul preincalzit la 175 °C circa 30 min. Scoateti-le din cuptor si lasati-le la racit peun gratar de prajituri.Maruntiti fulgii de ciocolata si topiti-i pe o baie de apa fierbinte. Ungeti suprafatabrioselor si puneti deasupra un Amarettini ca bot.
Cu niste fulgi maruntiti puneti nistebomboane rosii pentru nas, galbene sau albastre pentru ochi. Dupa preferinta, punetiniste puncte mici de fulgi pentru pupile. Lasati-le la uscat. Inainte de servire, taiatiusor briosele in partea de sus si introduceti cate 2 covrigei cu sare pentru coarne.