
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
40 g g | Nuca Nuca | ||
10 g g | Piper negru Piper negru | ||
600 g g | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | ||
10 g g | Sare iodata fina Sare iodata fina | ||
125 ml ml | Supa instant de pui Supa instant de pui | ||
2 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
150 g g | Ridiche Ridiche | ||
300 g g | Gulii Gulie | ||
150 g g | Chives Chives | ||
150 g g | Smantana 20% Smantana 20% |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSalata de primavara cu cartofi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Curatati cartofii si taiati-i cubulete de 2 cm. Fierbeti-i in apa clocotita cu sare timp de cca. 15 minute.
Amestecati supa cu mustarul, scurgeti bine cartofii, amestecati-i cu supa si lasati-i sa se raceasca.
Curatati ridichile, spalati-le si tocati-le marunt. Curatati gulia, spalati-o si puneti deoparte frunzele, taiati-o cubulete. Spalati arpagicul, taiati fin si amestecati cu smantana, condimentati cu sare si piper.
Amestecati cartofii cu ridichile si gulia, lasati sa se patrunda. Tocati mai mare nucile si prajiti-le intr-o tigaie, fara grasime. Curatati frunzele de gulie, taiati-le fasii subtiri. Inainte de servire adaugati-le in salata si presarati deasupra nucile.