
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
670 g g | Varza Bruxelles Varza Bruxelles | |
6 catei catel | Usturoi Usturoi | |
170 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
6 felii felie | Bacon cubulete Bacon cubulete |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVarza de Bruxelles cu bacon si usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se incinge o tigaie mare antiaderenta la foc mediu. Se adauga baconul si se soteaza timp de cca. 5 minute, pana se rumeneste. Se ia tigaia de pe foc si se scoate baconul, pastrand cca. o lingura din sosul rezultat in tigaie (restul se inlatura).
2. Se pune din nou tigaia pe foc mediu si se adauga baconul, ceapa si varza de Bruxelles; se soteaza 4 minute apoi se adauga usturoiul si se prajeste inca 4 minute, pana ce devine maroniu, amestecand des. Se adauga supa de pui si se aduce totul la punctul de fierbere. Se lasa la fiert 2 minute sau pana cand marea parte a supei se evapora si varza devine frageda, amestecand din cand in cand. Se ia de pe foc si se asezoneaza cu sare si piper.