
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Rulouri de dovlecei umplute cu pasta de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dovleceii se taie felii subtiri (0.5 cm) sau felii groase de 1 cm (ca pentru grill) si se frig in tigaia incinsa in prealabil cu o lingurita de ulei. Se prajesc pe ambele parti pana cand devin aurii, iar apoi se asezoneaza cu sare si piper.
In blender se pun urmatoarele ingrediente: iaurtul, crema de branza si branza feta si se amesteca pana cand obtinem o pasta omogena (nu neaparat fina). Pasta se scoate intr-un bol unde adaugam ardeii copti, tocati marunt-marunt, se pune si uleiul de masline si se amesteca cu o lingura pana cand pasta se omogenizeaza.
Intindem felia de dovlecel, punem intr-un capat aproximativ o lingurita de pasta si rulam usor pana in celalalt capat.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.