
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | ||
50 g g | Crema de branza Crema de branza | ||
120 g g | Branza feta Branza feta | ||
30 g g | Iaurt Iaurt | ||
100 g g | Ardei copt Ardei copt | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listRulouri de dovlecei umplute cu pasta de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Dovleceii se taie felii subtiri (0.5 cm) sau felii groase de 1 cm (ca pentru grill) si se frig in tigaia incinsa in prealabil cu o lingurita de ulei. Se prajesc pe ambele parti pana cand devin aurii, iar apoi se asezoneaza cu sare si piper.
In blender se pun urmatoarele ingrediente: iaurtul, crema de branza si branza feta si se amesteca pana cand obtinem o pasta omogena (nu neaparat fina). Pasta se scoate intr-un bol unde adaugam ardeii copti, tocati marunt-marunt, se pune si uleiul de masline si se amesteca cu o lingura pana cand pasta se omogenizeaza.
Intindem felia de dovlecel, punem intr-un capat aproximativ o lingurita de pasta si rulam usor pana in celalalt capat.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.