meriți să fii surprins
Rulouri de dovlecei umplute cu pasta de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

1 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
50 g g Crema de branza Crema de branza
120 g g Branza feta Branza feta
30 g g Iaurt Iaurt
100 g g Ardei copt Ardei copt
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Rulouri de dovlecei umplute cu pasta de branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(18)

Mod de preparare

Dovleceii se taie felii subtiri (0.5 cm) sau felii groase de 1 cm (ca pentru grill) si se frig in tigaia incinsa in prealabil cu o lingurita de ulei. Se prajesc pe ambele parti pana cand devin aurii, iar apoi se asezoneaza cu sare si piper.

In blender se pun urmatoarele ingrediente: iaurtul, crema de branza si branza feta si se amesteca pana cand obtinem o pasta omogena (nu neaparat fina). Pasta se scoate intr-un bol unde adaugam ardeii copti, tocati marunt-marunt, se pune si uleiul de masline si se amesteca cu o lingura pana cand pasta se omogenizeaza.

Intindem felia de dovlecel, punem intr-un capat aproximativ o lingurita de pasta si rulam usor pana in celalalt capat.

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.