meriți să fii surprins
Telina umpluta cu telemea si hrean

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Branza de vaca Branza de vaca
2 linguri lingura Smantana 20% Smantana 20%
2 linguri lingura Branza mascarpone Branza mascarpone
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
12 bucati bucata Telina Telina
100 g g Hrean Hrean

Telina umpluta cu telemea si hrean

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(11)

Mod de preparare

Reteta este atat de simpla si delicioasa pe cum suna.

1. Se amesteca toate ingredientele: hrean, telemea, smantana, mascarpone, sare si piper si se amesteca pana se formeaza o pasta.

2. Telina se spala bine si se taie in bucati potrivite.

3. Bucatile de telina se umplu cu pasta obtinuta mai sus.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.