
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
2 linguri lingura | Smantana 20% Smantana 20% | ||
2 linguri lingura | Branza mascarpone Branza mascarpone | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
12 bucati bucata | Telina Telina | ||
100 g g | Hrean Hrean |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTelina umpluta cu telemea si hrean
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Reteta este atat de simpla si delicioasa pe cum suna.
1. Se amesteca toate ingredientele: hrean, telemea, smantana, mascarpone, sare si piper si se amesteca pana se formeaza o pasta.
2. Telina se spala bine si se taie in bucati potrivite.
3. Bucatile de telina se umplu cu pasta obtinuta mai sus.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.