
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
6 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Branza Grana Padano Branza Grana Padano | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
2 linguri lingura | Ierburi aromatice Ierburi aromatice | |
200 g g | Sunca Padurea Neagra Sunca Padurea Neagra | |
150 g g | Cascaval Cascaval |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listOmleta rulata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Incingem cuptorul la 180°C. Tapetam cu unt si hartie de copt sau spray non-stick o tava de 38*27cm. Amestecam ouale cu branza razuita, sare, piper, ierburi aromatice. Turnam compozitia in tava si coacem 10-15 minute sau pana omleta e bine legata si usor aurie.
O rasturnam pe un platou, o acoeprim cu folie alimentara de plastic si o lasam sa se raceasca 5 minute. Asezam feliile de cascaval, apoi cele de sunca si rulam cat de strans putem. Invelim rulada in folie si o dam la rece 10 minute.
Pofta buna!
Sfaturi utile pentru reteta de Omleta rulata:
- O poti pregati de seara si o ai la indemana dimineata, nu doar pentru micul dejun, dar si pentru pranzul din caserola de la birou sau pachetelul celui mic pentru scoala
- Poti adauga in amestecul de oua si cubulete de cascaval, spanac sotat, legume trase la tigaie
- Pentru umplutura poti folosi felii de cascaval si felii de sunca tip prosciutto. Dar poti folosi crema de branza, somon afumat, branza de burduf, felii de salam taiat foarte subtire, carne de pui ramasa de la cina de ieri.
- Pentru a coace omleta, folosim o tava 38*27cm
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.