« Inapoi

Terci de ovaz

Mic Dejun

Apreciaza Adauga la favorite

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

30 Min.
(1)
Durată
Dificultate
1 Aprecieri
Terci de ovaz
Printeaza Trimite pe email

Reteta a fost adaugata la favorite!

Reteta este deja adaugata la favorite!

main.favorite.cookies.disabled

Mod de preparare

Timp de gatire: 30 Min.

Punem la fiert laptele, apa, un praf de sare. Cand dau in clocot, reducem focul la minim. Adaugam fulgii de ovaz si amestecam foarte bine. Lasam sa fiarba la foc mic, 10-15 minute sau pana terciul ajunge la consistenta dorita. Acum e momenteul sa punem in terci arome: vanilie, rom, cacao, coaja de lamaie sau portocala, scorisoara etc. Tragem de pe foc si punem siropul de artar, amestecam din nou.

Terciul este gata si il putem pune in farfurie. Acum vine partea amuzanta, in care il decoram si ii dam cu adeavarat gust! Aici, numai imaginatia voastra este limita. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.