meriți să fii surprins
Sendvis cu chiftelute grecesti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

30 g g Branza feta Branza feta
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
1 linguri lingura Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui
1 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
150 g g Iaurt Iaurt
40 g g Smantana 20% Smantana 20%
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
250 g g Carne tocata Carne tocata

Sendvis cu chiftelute grecesti

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(9)

Mod de preparare

Branza feta se lasa la scurs si se taie in 8 cubulete. Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper si se imparte in 8 portii. Din fiecare, se formeaza cate o sfera, care se umple cu o bucatica de branza feta. Chiftelutele astfel formate se prajesc crocant timp de 8 - 10 minute, la foc mic. Se lasa la racit.

Ardeiul rosu se spala, se curata de samburi si se taie marunt. Se amesteca cu iaurt si smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Salata se spala si se taie fasii.

Franzela se taie in jumatate, iar una dintre parti se taie longitudinal la mijloc, iar partile cu miez se prajesc usor. Se ung cu sosul de ardei rosu, se adauga fasiile de salata si chiftelutele si se formeaza un sandvis… a la grec.

3 oferte

Ulei de floarea-soareluiUlei de floarea-soarelui
Ulei de floarea-soarelui
22.04 - 28.04
Stoc limitat!*
4,45Lei
Salată LolloSalată Lollo
Salată Lollo
02.05 - 04.05
Stoc limitat!*
4,49Lei
Salată verdeSalată verde
Salată verde
02.05 - 04.05
Stoc limitat!*
3,49Lei