
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
30 g g | Branza feta Branza feta | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
1 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | ||
1 bucati bucata | Ardei gras rosu Ardei gras rosu | ||
150 g g | Iaurt Iaurt | ||
40 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | ||
250 g g | Carne tocata Carne tocata |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSendvis cu chiftelute grecesti
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Branza feta se lasa la scurs si se taie in 8 cubulete. Carnea tocata se condimenteaza cu sare si piper si se imparte in 8 portii. Din fiecare, se formeaza cate o sfera, care se umple cu o bucatica de branza feta. Chiftelutele astfel formate se prajesc crocant timp de 8 - 10 minute, la foc mic. Se lasa la racit.
Ardeiul rosu se spala, se curata de samburi si se taie marunt. Se amesteca cu iaurt si smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Salata se spala si se taie fasii.
Franzela se taie in jumatate, iar una dintre parti se taie longitudinal la mijloc, iar partile cu miez se prajesc usor. Se ung cu sosul de ardei rosu, se adauga fasiile de salata si chiftelutele si se formeaza un sandvis… a la grec.