
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
6 bucati bucata | Croissante Croissant | |
200 g g | Crema de branza Crema de branza | |
100 g g | Branza mascarpone Branza mascarpone | |
100 g g | Branza Pecorino Branza Pecorino | |
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
2 linguri lingura | Patrunjel
Patrunjel (tocat) | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
2 bucati bucata | Castraveti Castravete |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCroissant quattro formaggi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru a pregati crema de branza, punem in blender branza de burduf, crema de branza, mascarpone, parmesanul, mustarul, patrunjeul. Amestecam foarte bine, pana avem o crema omogena. Condimentam dupa gust cu sare si piper. Pentru un plus de aroma, puteti adauga praf de usturoi. Taiem fiecare croissant pe jumatate si il ungem cu crema de branza pe ambele parti. Punem felii de castravete taiate foarte subtire.
Gata! Reteta de croissantele quattro formaggi sunt pregatite si abia astepta sa fie luate cu voi in excursie, in pachetel, la scoala si in vacanta.
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.
Ce trebuie sa stii despre reteta: Puteti alege orice tip de branza doriti pentru crema, in functie de gusturi si preferinte, dar va sugerez sa echilibrati 2 tipuri de branza cremoasa si 2 tipuri de branza tare, pentru ca la final, crema de branza sa fie foarte usor tartinabila. Crema de branza se pastreaza foarte bine la frigider 2-3 zile, deci puteti sa o pregatiti din timp si o folositi cand aveti nevoie. Pentru a taia castravetele felii cat mai subtiri, folositi cu incredere o mandolina.
O data asamblate, croissantele se pastreaza foarte bine o zi intreaga la frigider, infoliate strans in folie alimentara.