
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 bucati bucata | Portocale Portocala | |
750 ml ml | Vin rosu Vin rosu | |
35 g g | Zahar brun Zahar brun | |
0,5 lingurite lingurita | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
2 plicuri plic | Zahar vanilat Zahar vanilat | |
0,5 bucati bucata | Portocale Portocala |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVin fiert
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Stoarceti portocalele. Incalziti sucul impreuna cu vinul rosu, 30 g zahar, scortisoara sizaharul de vanilie intr-o cratita, amestecand incet pana cand se topeste zaharul -vinul fiert nu trebuie sa fiarba. Adaugati mai mult zahar dupa gust.
Spalati portocala bio cu apa fierbinte si taiati-o felii. Impartiti vinul fiert in pahare siserviti garnisit cu felii de portocala.