meriți să fii surprins
Vin fiert

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 bucati bucata Portocale Portocala
750 ml ml Vin rosu Vin rosu
35 g g Zahar brun Zahar brun
0,5 lingurite lingurita Scortisoara macinata Scortisoara macinata
2 plicuri plic Zahar vanilat Zahar vanilat
0,5 bucati bucata Portocale Portocala

Vin fiert

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(14)

Mod de preparare

Stoarceti portocalele. Incalziti sucul impreuna cu vinul rosu, 30 g zahar, scortisoara sizaharul de vanilie intr-o cratita, amestecand incet pana cand se topeste zaharul -vinul fiert nu trebuie sa fiarba. Adaugati mai mult zahar dupa gust.

Spalati portocala bio cu apa fierbinte si taiati-o felii. Impartiti vinul fiert in pahare siserviti garnisit cu felii de portocala.