Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
120 g g | Ananas Ananas | |
50 g g | Zahar brun Zahar brun | |
400 ml ml | Suc de ananas Suc de ananas | |
3 lingurite lingurita | Ceai
Ceai (negru) | |
1 bucati bucata | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPunci de ananas cu vanilie
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie pastaia de vanilie pe jumatate si i se scoate miezul. Ceaiul se pune intr-o strecuratoare si se introduce in 600 ml de apa aflata in clocot, alaturi de pastaia si miezul de vanilie. Se lasa acoperit vreme de 3 minute, dupa care se scot ceaiul si vanilia.
Ceaiul se amesteca cu sucul de ananas si se incalzeste din nou. Dupa gust, se adauga zahar. Se incalzesc si feliile de ananas in acest lichid, dupa care punciul de ceai se pregateste si se serveste in pahare.
Sfat: in loc de suc de ananas, se poate folosi lichidul din cutia cu felii conservate de ananas (aproximativ 200 ml per cutie). Dupa aceea, se mai adauga doar putin zahar, deoarece lichidul este deja indulcit.