
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
40 ml ml | Gin Gin | |
20 ml ml | Vin vermut
Vin vermut (alb) | |
20 ml ml | Bitterol Bitterol | |
5 ml ml | Sirop de zahar Sirop de zahar | |
15 ml ml | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | |
1 lingurite lingurita | Oregano Oregano |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listBianco Aperitivo
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Toarna in shaker oregano si zdrobeste-l delicat cu ajutorul unei linguri sau al unui pistil. Toarna toate ingredientele si adauga gheata pana la trei sferturidin inaltime. Agita bine si, cu ajutorul strecuratorii duble, toarna cocktailul in paharul inghetat in prealabil. Decoreaza cu o maslina pe scobitoare sau pe o scobitoare tip spada.
Pahar: tip coupette
Gheata: cocktail servit fara gheata, intr-un pahar inghetat
Decorare: o maslina verde, spalata in prealabil, pe scobitoare/scobitoare tip spada