meriți să fii surprins
Bianco Aperitivo

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

40 ml ml Gin Gin
20 ml ml Vin vermut Vin vermut
(alb)
20 ml ml Bitterol Bitterol
5 ml ml Sirop de zahar Sirop de zahar
15 ml ml Zeama de lamaie Zeama de lamaie
1 lingurite lingurita Oregano Oregano

Bianco Aperitivo

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

10 min
(1)

Mod de preparare

Toarna in shaker oregano si zdrobeste-l delicat cu ajutorul unei linguri sau al unui pistil. Toarna toate ingredientele si adauga gheata pana la trei sferturidin inaltime. Agita bine si, cu ajutorul strecuratorii duble, toarna cocktailul in paharul inghetat in prealabil. Decoreaza cu o maslina pe scobitoare sau pe o scobitoare tip spada.

Pahar: tip coupette

Gheata: cocktail servit fara gheata, intr-un pahar inghetat

Decorare: o maslina verde, spalata in prealabil, pe scobitoare/scobitoare tip spada