
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
20 ml ml | Mousse
Mousse (de mango) | ||
15 ml ml | Sirop de zahar Sirop de zahar | ||
15 ml ml | Zeama de lamaie Zeama de lamaie | ||
10 frunze frunza | Menta Menta | ||
Apa minerala
Apa minerala (dupa gust) | |||
40 ml ml | Whisky Whisky |
Mango Finest Collins
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
0:10
min
(0)
Mod de preparare
Curata de coaja un mango proaspat si amesteca in blender pana la omogenizare.
Framanta delicat in palme frunzele de menta si pune-le in pahar. Toarna toate ingredientele, amesteca cu o lingurita si apoi completeaza cu gheata pana la trei sferturi din inaltimea paharului. Amesteca din nou cu o lingurita si adauga gheata zdrobita cu varf. Decoreaza cu mango si menta. Serveste cu un pai.
Pahar: pahar inalt tip collins, Gheata: zdrobita, Decorare: mango proaspat + menta proaspata