Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Oua Ou | |
60 g g | Zahar pudra Zahar pudra | |
30 g g | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000) | |
170 g g | Ciocolata neagra Ciocolata neagra | |
100 g g | Zahar Zahar | |
50 ml ml | Smantana pentru gatit Smantana pentru gatit | |
130 g g | Unt Unt | |
2 bucati bucata | Pastaie de vanilie Pastaie de vanilie | |
10 g g | Sare de mare Sare de mare |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVulcan de ciocolata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Topim ciocolata si 115 g de unt la bain-marie si amestecam pana se omogenizeaza.
Separam 2 oua (din care folosim doar galbenusurile) si le mixam impreuna cu 2 oua intregi si cu 60 g de zahar.
Unim cele doua compozitii (ouale si ciocolata) si adaugam faina cernuta. Amestecam cu un tel si lasam sa se aereze.
Tapetam cu unt si faina o forma de aluminiu de unica folosinta de souffle si o umplem pana sus cu aluatul de ciocolata. Bagam compozitia in cuptorul incins la 180 grade Celsius, timp de 15 minute.
Se servete cu ingheata de vanilie, caramel sarat si dulceata de fructe de padure!