meriți să fii surprins
Vol au vent umplut cu pui si ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Aluat Aluat
(foietaj )
400 g g Pulpe de pui Pulpa de pui
600 g g Ciuperci Ciuperci
200 g g Unt Unt
150 ml ml Smantana 20% Smantana 20%
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
50 g g Usturoi Usturoi
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust )
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
2 bucati bucata Oua Ou
100 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb)

Vol au vent umplut cu pui si ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(0)

Mod de preparare

Pulpele de pui le taiem cuburi mici. Tocam marunt usturoiul si ceapa. Curatam ciupercile si le taiem in lamele subtiri. Intr-o tigaie incinsa topim 50 g de unt si calim usturoiul si ceapa. Adaugam puiul taiat, amestecam si turnam vinul alb. Lasam sa se evapore alcoolul si punem in tigaie ciupercile taiate. Dupa ce ciupercile sunt aproape gatite adaugam smantana si lasam sa se reduca cel putin 20% din cantitate.

Pentru vol au vent avem nevoie de 2 forme rotunde de marimi diferite. O forma mai mare si o forma pana la jumatate mai mica. Intindem aluatul de foitaj si taiem cu forma mare un numar par de discuri. Pentru fiecare bucata de vol au vent avem nevoie de cate 2 dischete de aluat. Pe jumatate din dischetele obtinute pensulam ou batut si le taiem din nou cu forma mai mica. Vom obtine astfel 3 piese: o discheta mare, o discheta mica si o curelusa. Asezam curelusa de aluat peste discheta mare, pe partea pensulata, astfel incat sa se lipeasca.

Vom avea deci un numar par de capace (discheta mica) si acelasi numar de cosulete (discheta mare cu marginea numita ,,curelusa”). Punem formele de foitaj obtinute anterior la congelator pentru o ora, iar apoi coacem la cuptorul incins la 200 grade C sau la foc mare pana se rumeneste. Umplem cosuletele obtinute cu soteul de pui peste care punem parmezanul ras, unt si patrunjel tocat marunt. Dam la gratinat si acoperim cu capacul de foitaj.

Preparatul pare complicat, dar este foarte gustos si de efect. Pofta buna!

Retete similare

Piept de pui umplut cu carnati, servit pe pat de mamaliga fripta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Piept de pui umplut cu carnati, servit pe pat de mamaliga fripta
1:00 h
(0)
Vol-au-vent cu peltea de gutui si branza de capra

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Vol-au-vent cu peltea de gutui si branza de capra
1:00 h
(2)
Bruschete cu brie si rosii cherry

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Bruschete cu brie si rosii cherry
0:30 min
(2)
Chec cu mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chec cu mazare
1:00 h
(2)
Cheesecake de ciocolata si cafea

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cheesecake de ciocolata si cafea
1:35 h
(3)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Cosulete cu Prosciutto cotto

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cosulete cu Prosciutto cotto
0:15 min
(1)
Batoane de martipan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Batoane de martipan
1:10 h
(3)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Prajitura fara coacere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Prajitura fara coacere
1:00 h
(86)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Camembert pane cu sos de parmezan, bacon si nuci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Camembert pane cu sos de parmezan, bacon si nuci
1:30 h
(27)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Salata de ton cu burrata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata de ton cu burrata
0:30 min
(29)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Salata de crab

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata de crab
0:45 min
(7)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Porcello tonnato

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Porcello tonnato
1:00 h
(1)
Creveti in crusta crocanta cu sos chutney de ananas

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Creveti in crusta crocanta cu sos chutney de ananas
0:30 min
(1)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Carpaccio de halibut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Carpaccio de halibut
0:30 min
(7)
Pachetele de curcan cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pachetele de curcan cu ciuperci
1:20 h
(10)