meriți să fii surprins
Vinete pane cu salata greceasca

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

vinete pane

2 bucati bucata Vinete Vanata
(mari)
2 bucati bucata Oua Ou
50 g g Faina Faina
100 g g Pesmet Pesmet
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 g g Branza feta Branza feta
Sare Sare
Piper Piper
Ulei Ulei

salata

Valeriana Valeriana
Rosii cherry Rosii cherry
100 g g Salata Salata
(greceasca cu ierburi)
100 g g Salata Salata
(greceasca cu masline)

Vinete pane cu salata greceasca

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(59)

Mod de preparare

Spala si feliaza vinetele in lungime.

Adauga intr-un bol 2 oua batute si in altul, faina. Pune intr-un bol pesmetul, patrunjelul tocat, branza feta sfaramata, sare, piper si putin ulei  si amesteca bine totul.

Pune pe foc o tigaie, adauga ulei si cand se incinge, iei o felie de vanata, o dai prin faina, ou batut si amestecul de pesment, patrunjel, branza feta, sare, piper si ulei si o pui la prajit.

O lasi 2, 3 minute pe fiecare parte sau pana cand capata o culoare aurie.

Procedezi la fel cu toate feliile de vinete.

Ai grija sa schimbi uleiul dupa ce prajesti cate 2 felii.

Cand le scoti, le pui intr-o tava tapetata cu un servet de hartie pentru a absorbi grasimea.

Cand ai terminat de prajit toate feliile de vinete, pregatesti salata.

Intr-un bol, adaugi valeriana, rosiile cherry taiate in sferturi, salata greceasca cu ierburi si salata greceasca cu masline. Adaugi si sosul celor doua salate.

Amesteci bine totul si servesti cu feliile de vinete pane.

Pofta buna!