
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
vinete pane
2 bucati bucata | Vinete
Vanata (mari) | |
2 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Faina Faina | |
100 g g | Pesmet Pesmet | |
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
50 g g | Branza feta Branza feta | |
Sare Sare | ||
Piper Piper | ||
Ulei Ulei |
salata
Valeriana Valeriana | ||
Rosii cherry Rosii cherry | ||
100 g g | Salata
Salata (greceasca cu ierburi) | |
100 g g | Salata
Salata (greceasca cu masline) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listVinete pane cu salata greceasca
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spala si feliaza vinetele in lungime.
Adauga intr-un bol 2 oua batute si in altul, faina. Pune intr-un bol pesmetul, patrunjelul tocat, branza feta sfaramata, sare, piper si putin ulei si amesteca bine totul.
Pune pe foc o tigaie, adauga ulei si cand se incinge, iei o felie de vanata, o dai prin faina, ou batut si amestecul de pesment, patrunjel, branza feta, sare, piper si ulei si o pui la prajit.
O lasi 2, 3 minute pe fiecare parte sau pana cand capata o culoare aurie.
Procedezi la fel cu toate feliile de vinete.
Ai grija sa schimbi uleiul dupa ce prajesti cate 2 felii.
Cand le scoti, le pui intr-o tava tapetata cu un servet de hartie pentru a absorbi grasimea.
Cand ai terminat de prajit toate feliile de vinete, pregatesti salata.
Intr-un bol, adaugi valeriana, rosiile cherry taiate in sferturi, salata greceasca cu ierburi si salata greceasca cu masline. Adaugi si sosul celor doua salate.
Amesteci bine totul si servesti cu feliile de vinete pane.
Pofta buna!