Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente
400 g g | Cozonac
Cozonac (pandoro) | ||
50 - 70 g g | Branza Ricotta Branza Ricotta | ||
60 ml ml | Cafea
Cafea (sau cacao cu lapte) | ||
Cacao Cacao | |||
Fistic Fistic | |||
Miez de nuca Miez de nuca | |||
Fulgi de nuca de cocos Fulgi de nuca de cocos | |||
Migdale Migdale |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTrufe din cozonac
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Rupe cozonacul pandoro in bucati potrivite.
Pune in blender toate ingredientele, amesteca la viteza medie, pana obti o pasta.
In functie de nevoie, mai adauga ricotta sau pandoro.
Pasul 2
Cu mainile usor umede, modeleaza bilute de marimea unei nuci. Da-le prin cacao, fistic tocat marunt, nuca macinata sau nuca de cocos.
In mijlocul fiecarei trufe de cozonac, poti pune un miez de nuca sau o migdala.
Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete!
Tot ce trebuie sa stii despre reteta: Cel mai indicat este sa folosesti un cozonac simplu sau cu cacao. Daca folosesti un cozonac cu crema, adauga mai putina ricotta. Turfele de cozonac se pastreaza la frigider, in caserola inchisa ermetic, pana la o saptamana.