
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Sparanghel
Sparanghel (verde ) | ||
1 bucati bucata | Unt Unt | ||
1 bucati bucata | Frisca lichida Frisca lichida | ||
3 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 bucati bucata | Lapte proaspat 1.5% Lapte proaspat 1.5% | ||
100 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
1 varfuri varf | Sare iodata fina Sare iodata fina | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | ||
6 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
1 bucati bucata | Mix verdeturi Mix verdeturi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTriunghiuri cu sparanghel verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se curata sparanghelul, se curata de coaja treimea inferioara si se taie capetele lemnoase. Se curata morcovii si se taie cu sparanghelul in fasii mai subtiri. Ambele se prajesc in unt fierbinte, se sareaza si se pipereaza.
Se bat ouale impreuna cu frisca, laptele si verdeata, se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga peste legume, se acopera si se lasa 3-4 minute sa se inchege. Cu ajutorul unei farfurii se intoarce pe cealalta parte, se acopera din nou si se mai lasa 2-3 minute.
Intre timp se taie arpagicul inele. Se amesteca cu smantana, coaja si zeama de portocala, sare si piper. Fritatta calduta se taie bucati si se serveste cu sosul.